Mijn naam is Rick Taekema, geboren en getogen in Brielle, Zuid-Holland, en daar met omzwervingen via Amsterdam en Den Haag ook weer beland. Met Taekema Fotografie bied ik diverse fotodiensten in de omgeving van Voorne Putten (Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis en Spijkenisse). De focus ligt echter op trouwfoto's en huwelijksreportages: hiervoor ligt mijn werkveld zeker ook buiten deze regio en ik fotografeer dan ook huwelijken door het hele land.
Het schieten van huwelijken is voortgekomen uit een hobby: fotograferen vind ik simpelweg ontzettend leuk om te doen. Het bijzondere aan het maken van trouwfoto's vind ik het feit dat ik op de huwelijksdag zelf in feit de enige persoon ben die er niet bij hoort, maar daarentegen wel degene ben die alle onderdelen van de dag, naast het bruidspaar, het meest intensief en betrokken meemaakt. Hierdoor ben ik aanwezig bij vrijwel alle persoonlijke emotionele momenten; het is bijzonder om van dichtbij te zien dat mensen zo genieten met vrienden en familie, zenuwachtig zijn, een traan laten om een overledene, zich totaal focussen op hun partner tijdens de geloften of volledig opgaan in hun eerste dans. Ik vind het mooi om juist die momenten te kunnen vastleggen voor de toekomst en een bijdrage te leveren aan herinneringen voor, met een beetje geluk, de komende 30, 40, misschien wel 50 jaar! Dat is waarom ik huwelijken fotografeer. 
Spreekt dit je aan en zijn jij en je partner op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk of iemand die kan helpen bij een leuke Family of Engagement Shoot? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.
TARIEF & WERKWIJZE
Ieder heeft zo zijn wensen en elke bruiloft is uniek. Daarom vindt er altijd een uitvoerig voorgesprek plaats, waarin we allerlei details van jullie huwelijksdag bespreken. Op basis daarvan leg ik een offerte op maat voor en weet je direct waar je aan toe bent. Kortom: géén onverwachte kosten achteraf.​​​​​​​
Huwelijksfotografie is al mogelijk vanaf €1095; dit betreft 6 uur fotografie en een lay-flat fotoalbum van 30 pagina's met een linnen cover. Verder zijn er vanzelfsprekend allerlei extra variaties mogelijk. 
Zo ben je natuurlijk vrij om op basis van jullie dagindeling een aantal uren te kiezen. Liever wat langer? Van voorbereiding thuis tot begin feest? Of juist korter? En misschien toch een uitgebreider album, met een custom bewaarbox en leren cover? Geen probleem. Alles is mogelijk. 
Standaard ontvang je de geselecteerde en nabewerkte beelden in hoge kwaliteit (300 dpi) via een online downloadplatform.​​​​​​​
De prijzen zijn incl. btw & excl. reis- en parkeerkosten van de gekozen locatie. Reiskosten bedragen €0,19 p/km.
TROUWFOTO'S
Jullie trouwdag is een van de belangrijkste dagen van jullie leven. Op het moment dat jullie in het huwelijk treden, bezegelen jullie immers jullie relatie en zullen veel familieleden en jullie beste vrienden aanwezig zijn. Omdat jullie later nog eens met trots terug willen gaan naar deze bijzondere dag, verdient jullie huwelijk het om tot in detail te worden vastgelegd door een fotograaf.
Elke bruiloft is uniek. Vooraf neem ik daarom in een persoonlijk gesprek graag uitgebreid jullie wensen en verwachtingen door. Zodoende weten we waar we deze dag op kunnen rekenen en komen we niet voor verrassingen te staan. Ik leg jullie eventueel enkele mogelijke locaties voor de trouwreportage voor en we nemen door bij welk type fotosessie jullie je prettig voelen. Vanzelfsprekend dient de reportage te passen bij jullie karakter en de sfeer van de dag. Voelt poseren bijvoorbeeld ongemakkelijk? Geen probleem. We creëren gezamenlijk een warme en ongedwongen fotoserie. 
Ik hanteer graag een journalistieke reportagestijl, waarbij we poseren tot een minimum beperken en ik gebeurtenissen en emoties zoveel mogelijk vastleg zoals ze natuurlijk gebeuren.
TROUWALBUM
Een fraai trouwalbum is een must-have om jullie grote dag later nog eens opnieuw te beleven. Op dit gebied valt er een hoop te kiezen. Een linnen, leren, suède of een foto-cover? Een egale voorkant of juist met jullie trouwdatum en namen erin gegraveerd? En 30 pagina's of toch 40 of misschien zelfs wel meer? En wat dacht je van een custom bewaarbox in hetzelfde materiaal als de cover?
Het startpunt is altijd een door mij vormgegeven luxe lay-flat album met 30 pagina's, een linnen cover en afbeeldingen op sfeervol mat fotopapier van hoge kwaliteit. Daarbovenop is van alles mogelijk en zijn er talloze smaken. Hebben jullie interesse in een foto-album; dan bespreken we uitgebreid de mogelijkheden.
ALGEMENE VOORWAARDEN
Wanneer u een shoot boekt of een offerte aanvraagt bij Taekema Fotografie ontvangt u de geldende Algemene Voorwaarden. 
CONTACT
Rick Taekema
T: 06-22915862
M: info@taekemafotografie.nl
KvK-nr: 68562209
Back to Top